چهارشنبه ۲۱ آذر ۱۴۰۳ |۹ جمادی‌الثانی ۱۴۴۶ | Dec 11, 2024
حجت‌الاسلام حسین ابراهیمی

متولی مدرسه علمیه ثقلین تهران با بیان اینکه نگاه حمایتی به دانشگاه با حوزه تفاوت فاحش دارد گفت: توقعات از حوزه فراوان است، اما امکانات با ماموریت‌های حوزه سازگاری ندارد.

حجت‌الاسلام و المسلمین حسین ابراهیمی، متولی مدرسه علمیه ثقلین تهران، با اشاره به میزان بالای تورم در کشور گفت: به سختی حوزه ها را اداره می کنیم.

وی ادامه داد: مدارس با ساختار اسلامی فاصه دارند، مثلاً همین مدرسه ثقلین دارای مشکلاتی در ساختمان وفضا می باشد در حالی که ساختار معماری حوزه باید به شکلی باشد وقتی طلبه ای وارد می شود، حس معنویت در وی پدیدار شود.

وی با ابراز گلایه از اینکه چرا برخی از مدرسین در قم سکنی گزیده اند، خاطرنشان کرد: بهتر است این مدرسین به تهران و شهرستان‌ها بروند.

حجت‌الاسلام و المسلمین حسین ابراهیمی گفت: متون فعلی حوزه مستلزم تغییرات بر اساس نیازهای روز است، مدارک علمی در حوزه نباید بر مبنای دانشگاه باشد، زیرا طلبه پس از گرفتن دیپلم وارد حوزه می‌شود و پس از شش سال تازه فوق دیپلم را به او می‌دهند.

وی با اشاره به اینکه اسلام نمی خواهد مرتاض یا راهب تربیت کند لذا طلبه و روحانی باید مطابق شرایط و پیشرفت روز کند، علم از دل حوزه  می جوشد و نباید روند به شکلی باشد که طلبه نیازمند دانشگاه یا مدارج دانشگاهی باشد.

متولی مدرسه علمیه ثقلین گفت: باید دوره های آموزشی شش ماهه تا یک ساله برای تربیت مدیران برگزار شود و مدیران به راحتی انتخاب و به کار گماشته نشوند.

 وی با ابراز ناراحتی از وضعیت مالی و رفاهی حوزه گفت: ای کاش به مدارس علمیه به اندازه یک صدم دانشگاه ها توجه شود، توقعات از حوزه بسیار زیاد است اما با امکانات هم خوانی ندارد. 

 

ارسال نظر

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
captcha